Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Osmaniye Yangın Son Dakika : Osmaniye'de Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın 2 - Son Dakika - Ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.

Osmaniye Yangın Son Dakika : Osmaniye'de Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın 2 - Son Dakika - Ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.. Hatay'da çıkan yangnın ardından 3 ilimizde daha yangın çıktı. Için bölgeye osmaniye orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı arazöz, yangın söndürme uçağı ve helikopterler sevk edildi. Son dakika haberine göre, kahramanmaraş andırın ve osmaniye'nin kadirli ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı. Son dakika osmaniye gelişmeleri ve osmaniye hava durumu bilgileri. Son dakika haberine göre osmaniye'de çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle yerleşim yerlerine yakın olan yangın nedeniyle bölgedeki bazı evler de tedbir amaçlı boşaltılıyor.

Yangın söndürme havuzuna giren iki çocuk boğuldu. Osmaniye merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, osmaniye son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadosmaniye. Manavgat'taki yangın evleri kül etti. Son dakika osmaniye haberlerini buradan takip edebilirsiniz. .sayfamızda osmaniye haberleri okuyabilir, osmaniye son dakika haberleri ve güncel osmaniye gelişmelerini görebilirsiniz.

Osmaniye'deki yangın kontrol altına alındı - Son dakika ...
Osmaniye'deki yangın kontrol altına alındı - Son dakika ... from i.sozcu.com.tr
Karadan ve havadan müdahale başlarken, yangın bölgesine yakın evler de tedbir amaçlı boşaltılıyor. Manavgat'taki yangın evleri kül etti. 29 temmuz 2021 perşembe 10:09 | son güncelleme: Osmaniye'deki yangına ilişkin 5 şüpheli gözaltına alındı. Düziçi ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle şiddetini artıran yangını söndürme çalışmaları sürüyor. 23 mayıs 2020 cumartesi 15:48 osmaniye'de sac metal üretimi yapılan fabrikada çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Hatay'ın ardından maraş yangını, osmaniye yangını ve trabzon yangını görüldü. Osmaniye son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları.

Edinilen son dakika gelişmesine göre osmaniye'nin düziçi ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Osmaniye yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. 23 mayıs 2020 cumartesi 15:47son güncelleme: .sayfamızda osmaniye haberleri okuyabilir, osmaniye son dakika haberleri ve güncel osmaniye gelişmelerini görebilirsiniz. Son dakika haberine göre osmaniye'de çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle yerleşim yerlerine yakın olan yangın nedeniyle bölgedeki bazı evler de tedbir amaçlı boşaltılıyor. Düziçi ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle şiddetini artıran yangını söndürme çalışmaları sürüyor. 23 mayıs 2020 cumartesi 15:48 osmaniye'de sac metal üretimi yapılan fabrikada çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Osmaniye'deki yangın son durum ne? Antalya'dan sonra 5 şehirde daha yangın çıktı. Hasanbeyli'ye bağlı kaypak köyü yakınlarındaki ormanlıkta, saat 14.00 sıralarında, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Osmaniye son dakika haberleri : Gelen bir son dakika haberine göre, osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede yangın çıktı.

Osmaniye'deki yangın son durum ne? Son dakika gelişmesine göre osmaniye'de iki noktada çıkan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. 23 mayıs 2020 cumartesi 15:47son güncelleme: Son dakika haberine göre, kahramanmaraş andırın ve osmaniye'nin kadirli ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı. Osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Osmaniye'de orman yangını - Son Dakika
Osmaniye'de orman yangını - Son Dakika from foto.sondakika.com
Hatay'da otluk yangını kontrol altına alındı. İzmir?de ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altında. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü. 23 mayıs 2020 cumartesi 15:47son güncelleme: Ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Dün osmaniye'de de bir yangın çıkmış, kontrol altına alınmıştı. Osmaniye'de dün çıkan ve kontrol altına alınan dereobası mevkisindeki büyümüş, yangın nedeniyle ürün ve olukbaşı yaylası'ndaki bazı evler tedbir amaçlı boşaltılmıştı. Itibariyle gelen son dakika haber.

Gelen bir son dakika haberine göre, osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede yangın çıktı.

Son dakika osmaniye haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Karadan ve havadan müdahale başlarken, yangın bölgesine yakın evler de tedbir amaçlı boşaltılıyor. Için bölgeye osmaniye orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı arazöz, yangın söndürme uçağı ve helikopterler sevk edildi. Osmaniye'deki yangın kontrol altına alındı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı karatepe ve bozkuyu köyleri ortasındaki ormanlık alanda, saat 13.00 sıralarında şimdi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Son dakika haberine göre, kahramanmaraş andırın ve osmaniye'nin kadirli ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı. Düziçi ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle şiddetini artıran yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Hatay'ın ardından maraş yangını, osmaniye yangını ve trabzon yangını görüldü. Osmaniye'deki yangına ilişkin 5 şüpheli gözaltına alındı. Son dakika haberine göre osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. 23 mayıs 2020 cumartesi 15:48 osmaniye'de sac metal üretimi yapılan fabrikada çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Itibariyle gelen son dakika haber. Osmaniye'de çıkan ikinci orman yangını kontrol altına alınmaya yerleşim yerlerine yakın olan yangın nedeniyle bölgedeki bazı evler de tedbir amaçlı boşaltıldı.

Son dakika haberine göre, kahramanmaraş andırın ve osmaniye'nin kadirli ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı. Hatay'da otluk yangını kontrol altına alındı. Osmaniye son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Son dakika › güncel › son dakika. 23 mayıs 2020 cumartesi 15:48 osmaniye'de sac metal üretimi yapılan fabrikada çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Son dakika haberleri | Osmaniye'de çıkan yangında ev ...
Son dakika haberleri | Osmaniye'de çıkan yangında ev ... from foto.haberler.com
Hatay'da çıkan yangnın ardından 3 ilimizde daha yangın çıktı. Yangın söndürme havuzuna giren iki çocuk boğuldu. Düziçi ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle şiddetini artıran yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Osmaniye son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Osmaniye'de dün çıkan ve kontrol altına alınan dereobası mevkisindeki büyümüş, yangın nedeniyle ürün ve olukbaşı yaylası'ndaki bazı evler tedbir amaçlı boşaltılmıştı. Osmaniye'deki yangın son durum ne? Son dakika gelişmesine göre osmaniye'de iki noktada çıkan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Osmaniye son dakika haberleri :

Son dakika gelişmesine göre osmaniye'de iki noktada çıkan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Osmaniye'de ormanlik alanda çikan yangin kontrol altina alindiosmaniye'nin düziçi ilçesinde, ormanlik alanda çikan yangin kontrol altina alindi. Osmaniye'de çıkan ikinci orman yangını kontrol altına alınmaya yerleşim yerlerine yakın olan yangın nedeniyle bölgedeki bazı evler de tedbir amaçlı boşaltıldı. Hasanbeyli'ye bağlı kaypak köyü yakınlarındaki ormanlıkta, saat 14.00 sıralarında, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. .sayfamızda osmaniye haberleri okuyabilir, osmaniye son dakika haberleri ve güncel osmaniye gelişmelerini görebilirsiniz. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. İzmir?de ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altında. Düziçi ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle şiddetini artıran yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Gelen bir son dakika haberine göre, osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede yangın çıktı. Son dakika › güncel › son dakika. Hatay'ın ardından maraş yangını, osmaniye yangını ve trabzon yangını görüldü. Son dakika haberine göre, kahramanmaraş andırın ve osmaniye'nin kadirli ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı. Son dakika gelişmesine göre osmaniye'de iki noktada çıkan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Için bölgeye osmaniye orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı arazöz, yangın söndürme uçağı ve helikopterler sevk edildi.

Osmaniye son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları osmaniye yangın. Dün osmaniye'de de bir yangın çıkmış, kontrol altına alınmıştı.